Torna la Mitja Marató de Fornells La desena edició d'aquesta cursa se celebrarà el 17 d'abril a Menorca

El proper 17 d’abril Menorca es vestirà de gala per acollir la desena edició de la Mitja Marató de Fornells, una de les mitges maratons més polides en el panorama nacional. En aquest 2021 la cursa comptarà amb el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca. Per a aquesta edició ia causa de la situació actual, s’establiran tots els protocols establerts per les autoritats sanitàries, la cursa oferirà 150 places per distància.

L’esdeveniment, com a cada edició, ha estat datat en dissabte i a la primavera amb la intenció que els corredors que acudeixin tinguin temps per poder fer turisme per l’illa i conèixer llocs espectaculars com la Necròpolis de Cala Morell, la Fortalesa de La Mola o algunes de les seves innombrables cales.

El començament dels 21 quilòmetres serà a la bella població d’Es Mercadal, a prop del centre geogràfic de l’illa, durant la cursa el recorregut els portarà per llocs dignes de recordar de l’illa, des dels seus frondosos prats fins a la costa de Fornells, una cosa que farà al corredor gaudir doblement de la prova.

D’altra banda, els que no es sentin amb forces per a  fer la mitja marató, també podran participar en la prova de 10 quilòmetres, que igualment regalarà diversos paissatges inoblidables. El període d’inscripció ja ha començat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.