Jornades formatives per a gestors turístics sobre accessibilitat a Menorca

La Fundació Foment del Turisme (FFTM) i la Fundació de Discapacitats de Menorca (FPDM) han organitzat les primeres Jornades formatives per a gestors turístics sobre accessibilitat a Menorca. Aquesta acció s’emmarca a dins del pla de turisme accessible i inclusiu anomenat ‘Menorca per a tots’.

L’objectiu de les jornades és facilitar la transició per adaptar els serveis turístics actuals i fer-los accessibles a qualsevol client, independentment de les seves limitacions o capacitats. A més a més, aquesta formació anirà acompanyada per un Manual de bones pràctiques sobre accessibilitat en el sector turístic.

Les jornades tindran lloc el dia 16 i 17 de març en format virtual, a través de la plataforma Zoom. Seran impartides per la Fundació Handisport Mallorca i requereixen inscripció prèvia (https://forms.gle/BGnUoQZhCJpCvkvB9).

Menorca per a tots
‘Menorca per a tots’ pretén ser una nova estratègia de negoci, creant una marca de turisme adaptat per a obtenir un distintiu identificador, diferent i atractiu de cara al mercat nacional i internacional, per a dinamitzar l’illa, desestacionalitzar-la i crear un nou segment del turisme encara per descobrir.

Programa de les jornades:

16 de març de 10.00h a 13.00h:
– Presentació del pla formatiu i accions incloses en el projecte «Menorca per a tots»
– Conceptes generals
– Eines per diagnosticar el nostre entorn professional i millorar-lo

17 de març de 10.00h a 12:30h:
– Pautes d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual, mental, visual, auditiva i física
– Eines de comunicació i informació

Més informació de les jornades i altres activitats formatives (http://www.menorca.es/documents/documents/563docpub.pdf)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.