El PP-Ciutadella demana el canvi d’enllumenat per al camp de futbol de Sant Antoni

Imatge d’arxiu d’un camp de futbol

El Partit Popular de Ciutadella presentarà una moció a Ple de demà dia 18 de març en la qual “insta a l’equip de govern a que faci les gestions necessàries perquè es substitueixin els llums del camp de futbol de Sant Antoni”.

La presidenta i regidora del grup municipal del PP de Ciutadella, Joana Mari Pons Torres, explica que “Hi ha una manca de treball per part de la regidoria d’esports”, en referència al fet que “no s’ha presentat cap convocatòria d’ajudes o subvencions per a millorar la il·luminació del camp de l’Atletic de Ciutadella “. La regidora posa com a exemple l’última convocatòria publicada pel BOIB núm. 212, del 22 de desembre de 2020, en la qual s’aprova la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de rehabilitació energètica en edificis existents del programa Prée i per a la qual no s’ha presentat cap demanada per part de la regidoria d’esports, encapçalada per la socialista Sandra Moll.

Pons Torres aclareix “que s’està retardant en excés la instal·lació de les llums led del camp de Sant Antoni, ja que des 2018 s’han canviat els focus d’altres camps de futbol del municipi, deixant a l’Atletic de Ciutadella fora d’aquestes millores”, el que suposa un elevat malbaratament econòmic i energètic després de les recents pujades de la llum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.