El PP demana a l’Ajuntament de Ciutadella que generi l’Oferta Pública d’Ocupació anual de forma efectiva

Els populars de Ciutadella insten a l’equip de govern a “treure l’Oferta Pública d’Ocupació de l’any 2021 amb promocions internes i en cas que no es cobreixin per promoció interna que es cobreixin amb places d’oposició lliures”, complint per a això la legalitat i cobrint així un 30% del total de les places.

La regidora popular, Juana Mari Pons Torres, remarca que “El PP de Ciutadella presenta aquesta moció per evitar que passi el mateix que el 2020, any en què es va presentar l’Oferta Pública d’Ocupació in extremis, a 17 de desembre” . La regidora subratlla que, “Derogada la llei Montoro, no tenen excusa per retardar l’Oferta Pública d’Ocupació de forma ràpida i efectiva”, de la mateixa manera que, encara que facin l’oferta pública, “No haurien de trigar tres anys per cobrir les places, encara que disposin legalment d’aquest temps per a això “, ja que a dia d’avui encara no s’ha fet efectives les ofertes en 2018 explica,” I la manca de personal a l’Ajuntament és ja un tema urgent “.

La regidora també matisa que “L’escassetat de personal, generada per la manca de creació de places o el mer fet de no cobrir les jubilacions, és una constant font de problemes per a la ciutadania”, i aclareix que on més s’acusa “és en els
departaments de recursos humans, urbanisme i policia local “. Sent aquest últim on l’any passat es van crear tres noves places de promoció interina i cap ha estat encara coberta. “És el peix que es mossega la coa, no es resolen les places convocades en anys anteriors per falta de personal en recursos humans i això ocasiona greus problemes al personal de l’ajuntament i als ciutadans”, matisa la regidora, “com per exemple succeeix amb la convocatòria de places de tele- fonistas a la policia local que no tenen vacances “.

Po aquest motiu, el grup municipal del PP recorda en la seua moció a l’equip de govern que, “en cas de no cobrir les places per promoció interna es cobriran amb places d’oposició lliure”, segons la Llei 3/2007, del 27 de març.

Amb aquesta moció, el PP de Ciutadella pretén millorar l’agilitat dels diferents departaments del municipi que, “pateixen sistemàticament de la manca de personal necessari per desenvolupar les seves funcions amb normalitat, afectant no només als treballadors sinó també als ciutadans”, aclareix la regidora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.