Alaior estrena una nova instal·lació de cal·listènia a l’aire lliure

Alaior ja compta amb una instal·lació esportiva. Es tracta d’una àrea de cal.listènia i una zona de gespa pels entrenaments de les entitats esportives/ esportistes del municipi, situada al costat del Poliesportiu Municipal.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, Miquel Àngel Maria, conseller de Cultura, Esports i Joventut, i Rafel Quintana, regidor d’Esports, Joventut, Fires i Mercats la visitaren per comprovar el resultat d’aquesta nova construcció.

Es tracta del primer parc de cal·listènia de la localitat, i un dels més destacats de l’illa, i compta amb un complet conjunt conformat per barres i estructures on poder desenvolupar diferents exercissis i capacitats físiques com la flexibilitat, força, resistència muscular, equilibri i coordinació.

La cal·listènia és un sistema d’entrenament amb exercicis físics que es realitzen amb el mateix pes corporal. Es tracta d’un dels esports més tècnics que existeixen i és practicat habitualment per millorar la condició física dels atletes, com també per a prevenir lesions entre esportistes.

D’altra banda, aquesta nova instal·lació també compta amb més de 150m de gespa que s’han preparat per a fer tot tipus d’activitats esportives que habitualment es fan en sala, com arts marcials o gimnàsia rítmica.

José Luis Benejam ha destacat que «amb aquest nou espai l’Ajuntament amplia i diversifica la ja extensa oferta d’equipaments esportius a la localitat, amb la intenció de donar resposta a l’increment de la demanada ciutadana pel que fa a la realització d’activitats esportives».

Rafel Quintana ha remarcat que «és important seguir fomentant els hàbits saludables entre els ciutadans i ciutadanes. D’altra banda, amb la pandèmia de la Covid-19 era necessari oferir i habilitar més espais a l’aire lliure a les entitats del poble que normalment realitzen les activitats a espais tancats, per tal d’evitar el màxim la propagació del virus».

La instal·lació serà gratuïta i romandrà oberta cada dia de 7 a 22h. Es podrà reservar al correu esports@aj-alaior.org.

Aquesta inversió ha estat finançada per l’Ajuntament amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.