El Consell Insular publica la segona i tercera convocatòria dels ajuts als sectors econòmics

Aquest matí s’ha publicat al BOIB les bases de la segona i tercera convocatòria dels ajuts directes als sectors econòmics, referida als mesos de febrer i març, amb un import total de 1.750.000 €. Les sol·licituds es podran tramitar a partir del pròxim dilluns a través de la pàgina web del Consell Insular de Menorca.

De la primera convocatòria, referida al mes de gener, ja s’ha un pagament de 559.500 € i ha arribat a un total de 350 empreses de Menorca. Es preveu que durant les pròximes setmanes es facin el darrer pagament d’aquesta primera convocatòria.

El conseller d’Economia, Josep Pastrana, ha manifestat que “la nostra màxima voluntat sempre ha estat estar al costat d’aquelles persones que més estan patint les conseqüències d’aquesta dura pandèmia sanitària, i estem demostrant que amb la coordinació de totes les administracions, s’està fent feina amb més agilitat que mai per poder arribar, quant abans, a tothom”.

Cal recordar que es tracta d’una línia d’ajuts directes per als sectors econòmics afectats per les restriccions aprovades per l’Acord del Consell de Govern de 15 de gener de 2021. La finalitat és ajudar a pal·liar la pèrdua econòmica produïda per les restriccions derivades del nivell 4 d’alerta sanitària i proporcionar liquiditat, a la vegada que garantir la continuïtat de l’activitat econòmica.

Els sectors inclosos en la línia d’ajudes directes són el de la restauració i la seva cadena de valor, empreses esportives amb espais tancats propis, acadèmies de dansa, ioga i similars, així com empreses amb dedicacions principals de balnearis i similars, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.