El Consell Insular se suma a l’Hora del Planeta

Un any més, el Consell Insular s’uneix a l’apagada simbòlica mundial per conscienciar sobre la importància de prendre accions contra el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat al planeta. Així, el pròxim dissabte 27 de març, durant l’Hora del Planeta, les seus de Maó i Ciutadella apagaran tot el seu enllumenat entre les 20.30 i les 21.30 h per participar en la iniciativa al costat de milers de llars, negocis i institucions de gairebé 200 països. Alguns ajuntaments de l’illa també s’han sumat a la iniciativa, i apagaran seus consistorials i enllumenat públic de diversos carrers durant l’Hora del Planeta.

En el context actual de pandèmia mundial i després complir-se un any des del seu inici, WWF centra la campanya d’enguany en la preservació de la biodiversitat com a font de salut. El 2021 és a més un any decisiu per a la protecció de la natura en què els líders mundials prendran decisions polítiques clau sobre l’acció climàtica: al maig de 2021 tindrà lloc a Kunming (Xina) la 15a Cimera sobre la biodiversitat, i al novembre la cimera sobre el Clima 2021, ambdues ajornades per la pandèmia i dos moments fonamentals per aconseguir un pla global ambiciós per transformar la relació de la societat amb la biodiversitat.

Iniciada el 2007, la iniciativa impulsada per Wild World Fund (WWF) és una crida mundial per recordar que la humanitat depèn de la naturalesa per a la seva existència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.