El Consell Insular signa un conveni de 40.000€ per a l’adquisició i dotació d’equipaments per al nou centre de dia de Maó

Foto: Antxón Castresana©

El Consell Insular, a través del departament de Benestar Social, ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Maó de 40.000€ per a l’adquisició i dotació d’equipaments per al nou centre de dia per a gent gran del municipi ubicat al carrer Cós de Gràcia 26, Maó.

La consellera de Benestar Social, Bàrbara Torrent, ha manifestat que “dotar d’uns equipaments modernitzats i adaptats a les necessitats de cada centre, és fonamental per oferir una millor atenció als seus usuaris i usuàries i també als treballadors i treballadores”.

Cal recordar que la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Maó, de dia 1 de febrer, va aprovar el projecte d’obres i instal·lacions per a l’adequació de l’antic edifici de Serveis Socials, mitjançant una partida de 74.729 euros.

En aquest sentit, el regidor de Serveis Socials, Gent Gran i Habitatge, Enric Mas, ha posat en valor la col·laboració entre les dues institucions, que permetrà donar una millor resposta a la demanda de places per centre de dia al municipi de Maó.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.