Setmanari El Iris del 23 de febrer de 1946

Degà de la prensa escrita de l'Illa

  • A l’edició del Setmanari El Iris del 23 de febrer de 1946 a la portada es publicaven un resum sobre la visita del capità general de Balears a Ciutadella; els concerts programats per la Delegació Musical d’Educació i Descans i, l’èxit aconseguit per la posada en escena del drama de Louis N. Parker, “El Cardenal” que va ser dirigit i protagonitzat per José Delfín Serra, en el paper de Joan de Medicis, i que va estar acompanyat a l’escenari per Annita Piedrabuena, Maria Magda Moll, Josep Allès Quintana, en el paper d’Andrea Strozzi; Octavi Franco, Joan Segarra, Alberto Serra, Agustí Liz, Esperança Galmès, Emília Moll i Isabel Antònia Cavaller, a més de Domènech Carulla, Alejandro Vinent, Guillermo Florit, Jaume Anglada, Gerardo Allès, D. Serra Pons i Juan Antonio Moll.
  • Moria a Còrdova, Argentina, Miquel Faner Pons als 53 anys d’edat, germà del president del Antics Alumnes Salesians, Joan Faner.
  • Estava exposada al mostrador de la Joieria Delfín, una imatge de Sant Ramon Nonat, elaborada als tallers d’art de José J. Sacrest i Cia, d’Olot, que havia estat adquirida per la família Olivar i Despujol, amb destinació a la Parròquia de Sant Francesc de Ciutadella.
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *