Actes 8 Març

Regata 100 Milles entre Illes amb uns 30 creuers de diferents punts del Mediterrani

El fet que l’Associació Regatistes d’Altura del Mediterrani (ARAM) estigui present aquesta Setmana Santa en la Regata 100 Milles entre Illes que organitza el Club Nàutic Ciutadella demostra el renom i relleu que ha agafat aquesta prova inèdita fins enguany a les Illes Balears. Aquest Dijous Sant es donarà la sortida després de dos intents frustrats (2019 i 2020) a la Regata 100 Milles entre Illes 2021 d’Es Nàutic i amb uns 30 creuers de diferents punts del Mediterrani, allà hi serà ARAM, amb un Swan 45, amb Tito Moure i Stéphane Azzoni.
Aquest tàndem fa uns vuit anys que forma equip i naveguen A2 junts, realitzant unes 2.000 milles l’any amb regates A2. Una parella que ha aconseguit ja fer-se amb la victòria A2, entre altres, a la Mare Nostrum. També han fet segons a la Giraglia i tercers a la 200 Milles A2 d’Altea. I recentment la parella Moure-Azzoni ha tornat a batre el rècord que ja tenien a la Regata Columbretes.
Tito Moure, que des de diumenge ja es troben en el Moll de la Trona de Ciutadella, comenta amb quines intencions són a la Regata 100 Milles entre Illes. «El nostre objectiu en aquesta regata es estar a prop de l’Hydra i gaudir d’un recorregut que trobem molt atractiu. Hem vingut perquè ens atreu el recorregut, són unes dates que ens van bé i sempre ens han tractat molt bé en el CN Ciutadella. Ens havíem quedat dos anys amb ganes de fer-la».
ARAM (Associació de Regatistes d’Altura del Mediterrani) són un grup d’esportistes assidus a participar a Regates d’Altura, que amb el suport incondicional del RCMB, on tenen la seva seu social, es van constituir en associació, amb la finalitat de fomentar la participació en regates d’altura, especialment a Catalunya, València i les Illes Balears. El seu objectiu és canalitzar les inquietuds, suggeriments, queixes i idees per a traslladar-les a les corresponents Federacions i Clubs organitzadors de les regates i ser un interlocutor que faciliti la comunicació entre organitzadors i participants, així com donar difusió als esdeveniments.
La Federació Catalana de Vela els va assignar una plaça al Comitè de Creuers, «un actiu que apreciem, ja que ens permet traslladar els nostres suggeriments, igual que ho fem amb Clubs i altres organitzadors amb els quals mantenim contactes habitualment», asseguren a ARAM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.