Actes 8 Març

Salut contracta l’ampliació de punts d’atenció telefònica a la Central de Coordinació

El Consell de Govern s’ha donat per assabentat de la contractació d’emergència a càrrec del Servei de Salut de les Illes Balears de l’ampliació dels punts d’atenció ciutadana a la Central de Coordinació COVID-19, per un valor de 37.647 euros.

Aquesta contractació respon al servei d’instal·lació de cablatge de dades per dotar els llocs de feina adscrits al Servei d’Informació i Gestió de la campanya de vacunació contra el SARS-CoV-2 a la Central de Coordinació COVID-19.

El Servei d’Informació i Gestió de la campanya de vacunació contra el SARS-CoV-2 centralitza l’atenció telefònica Infocovid, centre d’atenció telefònica de citació poblacional per a la vacunació o el telèfon de dubtes per als vacunats amb AstraZeneca.

Cal destacar que totes aquestes contractacions es financen a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional de les Illes Balears autoritzat per la Comissió Europea. Aquesta redistribució de les ajudes europees s’emmarca en la decisió de la Unió Europea de flexibilitzar l’ús dels Fons de Cohesió per reforçar els sistemes sanitaris i la capacitat de resposta davant la crisi sanitària.

El mes de març de 2020, el Consell de Govern va aprovar l’Acord de mesures que s’han d’adoptar en matèria de contractació pública com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma per gestionar la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19. Això va suposar que a tots els contractes subscrits per l’Administració de la Comunitat Autònoma i el sector públic instrumental els fos aplicable la tramitació d’emergència.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.