Actes 8 Març

S’incorpora el servei de Fons Europeus al cartipàs del Consell Insular

La gestió de la pandèmia de la Covid-19 ha suposat un trasbals per a l’estat del benestar i l’economia. Un dels projectes prioritaris que han de permetre la recuperació de la nostra economia de manera més forta i diversificada i que ha de suposar, al mateix temps, una oportunitat per al reforç del nostre estat del benestar i el desenvolupament sostenible, d’acord amb els nostres principis de Reserva de Biosfera, són l’arribada dels Fons Europeus.

En aquest sentit, l’equip de govern ha portat a terme una remodelació del cartipàs amb l’objectiu d’afrontar amb major solvència l’arribada dels projectes dels Fons Europeus. Així, aprofitant el nou nomenament de la direcció insular de Promoció Turística s’ha decidit ampliar aquesta direcció amb els Projectes Europeus que resultaran cabdals per a la recuperació social i econòmica de l’illa.

Per aquest motiu, aquest dimecres ha pres possessió Laura Ruiz qui serà la nova directora insular de Promoció Turística i Fons Europeus. Ruiz és diplomada en Turisme i ha treballat més de 13 anys per a la cadena hotelera menorquina Artiem on ha participat en la creació de la marca Freshpeople i, amb el pas dels anys, ha format part de la renovació de la marca Artiem. També ha treballat per l’Ajuntament de Sant Lluís en el Pla d’Excel·lència Turística de la urbanització de Punta Prima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.