Visitalaior.com, la porta d’entrada digital a tots els atractius turístics d’Alaior

Alaior ja és el primer municipi de Menorca que compta amb la seva pròpia pàgina web de promoció turística: visitalaior.com

José Luis Benejam, alcalde d’Alaior, juntament amb Tiago Barro, gerent de Binary Menorca i Antoni Febrer, director de projectes web de Binary Menorca l’han presentat públicament aquest matí, després de presentar-la ahir al grup de l’oposició, i als actors econòmics, socials i turístics d’Alaior.

La plataforma, dissenyada per l’empresa alaiorense Binary, presenta d’una manera dinàmica, moderna i clara tots els atractius naturals, culturals, artístics, socials i comercials del municipi d’Alaior.

José Luis Benejam ha destacat que «en una societat altament digitalitzada com l’actual, es feia imprescindible la creació d’una carta de presentació en línia que reunís a un sol clic els immensos atractius que el nostre municipi atresora i ofereix als el món. Tot això acompanyat d’una potent presència en xarxes socials ».

El web, amb un disseny exclusiu basat en la imatge de la marca Alaior, incorpora totes les noves tecnologies, com el responsive design (un web adaptat per a totes les pantalles), una alta velocitat de càrrega, un SEO 100% friendly, una connexió totalment segura, o una integració total amb Google Maps, Analytics i xarxes socials.

Entrant en detall en el disseny, l’objectiu era fer una web molt visual, de manera que es va optar per potenciar la imatge a través d’un vídeo central i gifs. Un dels aspectes més importants de el portal rau en la creació de diferents mapes interactius on s’inclouen els punts a visitar, a més de nombroses rutes per a excursions.

Els continguts s’engloben dins de cinc grans espais: ‘Què veure’, ‘Què Fer’, ‘On Dormir’, ‘On Menjar’, i ‘Planifica’.

A cada apartat la informació és oferta a través de textos breus i imatges impactants. Entre d’altres, trobem els subapartats de ‘Ciutat’, ‘Costa’, ‘Arquitectura’, ‘Patrimoni’, ‘Natura’, ‘Esport’, ‘Compres’, ‘Cultura i Festes’, ‘Cultura i Diversió’, Rutes i Excursions ‘, i un gran apartat d’agenda on s’inclouran les activitats amb atractiu turístic que es duguin a terme al municipi.

Cal destacar que en els espais dedicats a ‘Compres’, ‘On Dormir’, i ‘On Menjar’, els visitants podran visualitzar la gran oferta de comerços, allotjaments i bars i restaurants amb què compta Alaior.
El web es pot consultar actualment en castellà, català, anglès i francès, tot i que s’aniran incorporant nous idiomes en un futur pròxim.

L’estratègia en línia de visitalaior.com es completa amb la presència en xarxes socials, a partir de la posada en marxa a Instagram i Facebook dels perfils ‘visitalaior’, on s’aniran publicant imatges i vídeos per atreure turisme a través d’aquestes eines que ja formen part del dia a dia de milions de persones.

Benejam ha conclòs que «Alaior compta ara amb una potent eina per seguir donant-se a conèixer a el món, buscant la millor dinamització comercial i empresarial per mitjà de la captació de turistes. Aquest municipi té molt a oferir, i aquesta nova web suposa un importantíssim mitjà per a la promoció turística ».

ENLLAÇOS
Poden accedir a la nova pàgina web de promoció turística d’Alaior aquí: http://visitalaior.com/
Poden visualitzar el vídeo promocional aquí: https://www.youtube.com/watch? v = AODjw-YP6R0

Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *