L’alcaldessa de Ciutadella satisfeta per l’obertura de sa cova de s’Aigua de Cala Blanca

L’alcaldessa de Ciutadella ha destacat: «L’obertura de la cova de s’Aigua a Cala Blanca, amb l’espectacular llac interior, permetrà que els ciutadellencs i les ciutadellenques, els menorquins i les menorquines i les persones que ens visiten puguin gaudir d’un nou atractiu de gran valor geològic, natural i arqueològic que ajudarà a diversificar el producte turístic i afavorirà la desestacionalització»

 Les obres que han permès obrir la cova de s’Aigua de Cala Blanca al públic han consistit a condicionar l’interior i l’accés, amb el finançament del Govern Balear i el Consell Insular de Menorca, a través d’un conveni interadministratiu signat entre el Consell i l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), i el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Ciutadella i el Consell Insular de Menorca. 

Així, després d’un llarg procés, avui s’ha donat el tret de sortida a les visites de la cova de s’Aigua al públic en general. Les visites es realitzaran en grups de 15 persones. Durant el període de pandèmia els grups seran reduïts i estaran adaptats a la normativa de prevenció de propagació de la covid-19. Es calcula que el recorregut, de 110 metres de llargada, duri al voltant de mitja hora. Cal destacar que les infraestructures compleixen les directrius d’accessibilitat, i les persones amb mobilitat reduïda hi podran fer ús d’una cadira elevadora.

Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *