Martí March s’ha reunit avui amb els directors dels centres educatius concertats de Balears

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, s’ha reunit amb tots els directors dels centres concertats de les Illes Balears. L’objectiu de la reunió ha estat el de fer un seguiment del curs amb els responsables de la gestió d’aquests centres de la mateixa manera que es va fer recentment amb els directors dels centres públics.

El conseller, que ha estat acompanyat dels directors generals de cada àrea, els delegats d’Educació i el secretari general de la Conselleria, ha agraït la feina feta pel col·lectiu docent de la concertada i, especialment, la dels equips directius, que aquest curs han hagut d’afrontar un curs molt marcat per les mesures COVID.

Per la seva banda, els centres han fet diferents consultes, moltes d’elles relacionades amb les previsions organitzatives per al proper curs. Actualment la Conselleria està treballant en l’organització del proper curs i el conseller ha explicat que tot el relacionat amb el curs 2021/22 es publicarà tan aviat com sigui possible.

Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *