Rosana Morillo i la direcció de AETIB visiten la Cova de S’Aigua i assisteixen a la presentació d’un projecte finançat pel ITS a Menorca

La directora general de Turisme, Rosana Morillo, s’ha desplaçat avui a Menorca, acompanyada del nou equip de direcció de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), Xisco Mateu (Director) i Esther Callizo (Directora Adjunta), on ha assistit a l’inici de les visites a la Cova de S’Aigua i a la presentació d’un projecte finançat per l’Impost de Turisme Sostenible (ITS).

La jornada, que ha servit a més per a presentar a la cúpula de l’AETIB a l’Illa, ha començat amb la visita a la Cova de S’Aigua de Cala Blanca (Ciutadella), recentment reoberta gràcies a un conveni entre l’AETIB i el Consell de Menorca, en la qual Morillo ha ressaltat la col·laboració entre el Consell de Menorca i el Govern -a través de l’AETIB- a l’hora d’impulsar aquest projecte. “L’obertura de la Cova de S’Aigua suposa una mostra més de l’esforç que aquest Govern i els consells duen a terme per a conservar el patrimoni històric i cultural de les nostres illes”, ha manifestat Morillo.

Després de l’acte, l’equip de direcció de la AETIB s’ha desplaçat fins al Parc Natural de s’Albufera, on han visitat les obres de demolició de tres xalets construïts il·legalment en la zona, un projecte finançat amb càrrec a l’Impost de Turisme Sostenible (ITS). Una actuació executada per l’Ajuntament de Maó i l’import del qual ascendeix a 38.000 euros.

Finalment, tant Morillo com la direcció de l’AETIB s’han desplaçat fins a la seu de l’Associació Hotelera de Menorca (Ashome), on han mantingut una reunió amb el seu gerent, Azucena Jiménez. La trobada ha servit per a continuar avançant en les mesures a adoptar en matèria de turisme segur de cara a la pròxima reobertura i reinici de l’activitat a les Illes Balears.

A la finalització de la reunió, en la qual s’ha presentat a Xisco Mateu com a nou director de l’AETIB, la delegació balear, encapçalada per Rosana Morillo, s’ha desplaçat fins a la seu de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, on ha mantingut una breu trobada amb la seva directora, Elena Costa, i amb la nova directora insular de Promoció Turística i Fons Europeus, Laura Ruiz.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.