Jazz al Teatre des Born amb Abe Rábade Trío

Ciutadella enceta demà divendres la seva primavera de Jazz amb l’actuació d’Abe Rábade Trio,  que substituièixen a Eli Degibri que ha hagut de suspendre el seu concert per mor de la pandèmia.

En el seu lloc actuarà Abe Rábade, pianista i compositor (Santiago,  Galícia, 1977), és autor de catorze àlbums com a líder (el darrer Sorte, de Nuba Records), obres simfòniques (Tránsitos, 2015 i  Tempos Velados el  2018); tres obres poètico-musicals (Rosalía 21, 2008, Travesía dos Poetas , 2010 i Lorca Namorado , 2019).

Rábade, és autor de devers 200 composicions, en diversos estils, clàssica, jazz, músiques del món, i ha tocat amb nombroses figures del jazz internacional a festivals arreu del món. També ofereix masterclasses en centres especialitzats. En el seu moment, 1999, es graduà Cum laude a la prestigiosa Berklee College of Music (Boston, USA). Ensenya a dos Conservatoris superiors, a Galícia i Portugal.

La seva formació, amb la que actuarà demà a Ciutadella estarà formada per ell mateix, Abe Rábade (piano), Pablo Martín (contrabaix) i Bruno Pedroso (bateria).

 

Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *