Setmanari El Iris del 2 de març de 1946

Degà de la prensa escrita de l'Illa

  • A l’edició del Setmanari El Iris del 2 de març de 1946 a la portada es publicaven els següents temes: Es reproduïa una crònica del diari Menorca referent a l’exposició de Joaquin Carretero Comella a l’Ateneu de Maó, que havia tingut una gran acollida. Unes divagacions urbanístiques sobre la plaça des Born i La Sala. També es publicava un poema titulat “Atardecer” del que era autor Guillermo Florit Piedrabuena, que anys més tard seria director del Setmanari El Iris.
  • A la secció “Pantalla ciutadana” es publicava l’obituari de Joana Montero Anglada, tia del llavonces director del Setmanari El Iris, Marcos Mascaró Montero.
  • S’estaven fent gestions per a reiniciar la fabricació de sabates a la fàbrica “Casa Pedro Cortés”.
  • Era batiada a Sant Francesc pel seu conco, el reverend Pedro Salord Comella, la filleta Maria del Pilar Salord Oses, filla del metge Manolo Salord i la sev esposa Ana Maria Osés Guinovart.
  • El doctor Laureano López Marquès, publicava un article sobre la mortalitat infantil a la nostra ciutat entre 1931 i 1935. La taxa de mortalitat infantil per cada mil habitants en aquell quinquenni havia estat del 43,11%.
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *