Sant Lluís bonificarà un 80% la tasa de les terrasses en via pública

L’Ajuntament de Sant Lluís ha aprovat inicialment una modificació de l’Ordenança Fiscal d’Ocupació de Via Pública que implica una rebaixa del 80 per cent de la tarifa per als bars, restaurants i comerços amb taules i cadires a la via pública durant l’any 2021. Aquesta decisió ajudarà a afavorir el sosteniment i continuïtat del teixit empresarial local en la situació actual.

Aquesta mesura, aprovada al Ple del passat 31 de març, se suma a les diferents iniciatives de suport al comerç local impulsades per l’Ajuntament de Sant Lluís, com la línia d’ajuts amb recursos propis que va implicar a finals de 2020 la concessió de més de 96.000 euros procedents de fons propis als comerços del municipi (i que suposen la mobilització de gairebé 200.000 euros entre l’aportació pública i la privada), les diferents campanyes de suport, com la que s’ha impulsat aquesta setmana sota el lema “Som comerç. Junts feim poble”, o l’increment de la superficie que poden ocupar les terrasses dels negocis, sempre que sigui possible.

A més, l’Ajuntament de Sant Lluís està ultimant una nova línia d’ajuts de 180.000 euros (conjunta entre Govern balear, Consell i Ajuntament) per a tota l’activitat comercial i de restauració del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.