Setmanari El Iris del 9 de març de 1946

Degà de la prensa escrita de l'Illa

A l’edició del Setmanari El Iris del 9 de març de 1946 a la portada es publicaven els següents temes: El mestre nacional, Pau Capella Femenías, publicava l’article “Diàlegs sense importància”, que parlava de la moral cristiana que es feia servir en temps de postguerra. Rosa Gornés Aloy, des de Maó enviava el seu article “Elogi i defensa de l’arbre” on manifestava que el principal enemic dels arbres eren els homes. El diumenge 10 de març es celebrava el Dia del Papa. El Bisbe Bartomeu Pascual havia d’entonar un solemne Te-Deum, d’acció de gràcies cap a la figura del llavonces Papa Pius XII.

Eren nomenats nous regidors de l’Ajuntament de Ciutadella, Llorenç Arguimbau i Manuel Pérez.

Moria Josep Salord Torrent.

Els dies 1 i 2 de març, Ciutadella va patir un fort temporal d’aigua i vent, que va fer davallar les temperatures i els voltants de Ciutadella es van cobrir d’una petita capa de neu. Al llarg de la setmana van continuar les pluges que es van alternar amb dies de sol, donant compliment al refrany que diu: Es març, marcetja.

Els salesians van celebrar la festa de “Domingo Savio”, patró dels seus alumnes.

Naixements entre l’1 i el 8 de febrer de 1946: Dia 2, Joan Ignasi Bosch Taltavull, fill de Pau i Antònia; Anna Maria Llufriu Bagur, filla de Sebastià i Margarita; Francesc Salord Faner, fill de Pere i Joana. Dia 3, Catalina Moll Llabrés, filla de Josep i Francisca; dia 6, Jaume Ricardo Marquès Marquès, fill de Jaume i Rita; dia 7, Jaume Bosch Benejam, fill de Josep i Catalina; Andreu Bosch Benejam, fill de Josep i Catalina; dia 8, Enric Ferrer Massanet, fill de Josep i Maria; Francesc Pons Marquès, fill de Josep i Maria.

Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *