Setmanari El Iris del 16 de març de 1946

Degà de la prensa escrita de l'Illa

A l’edició del Setmanari El Iris del 16 de març de 1946 a la portada es publicaven els següents temes: Creació del Club Nàutic de Ciutadella amb la creació del seu reglament per a la seva aprovació per part de la Delegació Nacional d’Esports. La seva ubicació estava prevista al moll nord del port de Ciutadella, en un local propietat dels senyors Servera Cordero. Estava prevista la seva inauguració pel primer d’abril i s’havia obert la inscripció de socis. La Caixa d’Estalvis per a la Vellesa, organitzava el Tercer Saló de Pintors Menorquins. Es publicava també un article sobre alimentació, signat pel doctor Alfredo Mallo, inspector municipal de Sanitat, i un altre referent al pa, signat per Josep Cavaller Piris, inspector farmacèutic municipal.

Matrimonis celebrats a Ciutadella entre el 1 i 8 de febrer de 1946: Dia 4, Josep Llabrés Pons i Maria Culla Baila i dia 7, Gabriel Agustí Pons i Anna Sabater Marquès; Santiago Sanceloni Ferres i Consuelo Camps Massanet.

Defuncions a Ciutadella entre el 1 i 8 de febrer de 1946: Dia 1, Lluís Servera Salord, 78 anys; dia 4, Esperança Juaneda Fuxà, 73 anys.

Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *