Darias confia que s’assolirà l’objectiu de tenir el 70% de la població vacunada a l’estiu La ministra assegura que l'estat rebrà 1,2 milions de dosis de Pfizer cada setmana a l'abril

ACN Madrid .- La ministra de sanitat, Carolina Darias, s’ha mostrat convençuda aquest dilluns que l’Estat i les Comunitats Autònomes assoliran l’objectiu d’haver vacunat el 70% de la població a l’estiu. En una roda de premsa a València, on s’ha reunit amb la consellera del govern valencià, Ana Barceló. Darias ha afirmat que l’objectiu “està a l’abast de la mà” fruit de l’augment del nombre de dosis rebudes l’última setmana. També en previsió que l’Estat ha de rebre 300.000 dosis de Janssen a partir del 15 d’abril. A més, segons Darias, l’Estat rebrà cada setmana “més 1.200.000 dosis” de Pfizer, en una periodicitat que tindrà lloc “tots els dilluns durant el mes d’abril”.
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *