El plenari municipal d’Alaior aprova per unanimitat la utilització de 475.000 euros de romanents per seguir pal·liant les conseqüències econòmiques de la Covid-19

Ahir, 6 d’abril, l’Ajuntament d’Alaior va celebrar el seu plenari ordinari del mes. Durant la sessió, en primer lloc, es va aprovar l’inici de la tramitació del nomenament de Santiago Pons Quintana com a Fill Il·lustre i mereixedor de rebre la dedicació d’un carrer.

Així mateix, la corporació municipal aprovà, per unanimitat, la utilització de 475.000 euros de romanents per seguir pal·liant les conseqüències econòmiques de la Covid-19 al municipi.

També es donà el vistiplau a les modificacions de les ordenances fiscals reguladores de les taxes de la utilització del domini públic i de la recollida i tractament de fems, per bonificar-les ambdues un 50% a bars, restaurants i comerços respectivament.

D’altra banda, es va aprovar la modificació de l’ordenança general d’actuacions i procediments de recaptació, i la modificació de l’ordenança reguladora del funcionament i ús de l’hort social La Trotxa per ampliar-lo en 9 parcel·les més. Així, es passaria de 15 a 24 parcel·les.

De la mateixa manera, s’aprovà la modificació de l’ordenança municipal reguladora de fires, mercats i venda ambulant i la pròrroga del programa de caràcter temporal de reforç per a l’atenció de les necessitats socials i per a la gestió de les prestacions socials bàsiques al municipi, a causa de la crisi ocasionada per la pandèmia.

Finalment es donà el vistiplau a l’acord de continuïtat i permanència de l’Ajuntament d’Alaior com a membre del Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística en Sòl Rústic de l’illa de Menorca, i a dues mocions presentades pel grup municipal del Partit Popular: una declaració a favor del poble saharaui, i una moció amb relació a la pujada de llum del 27%.

Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *