Erdogan relega Von der Leyen a un sofà mentre col·loca a Michel en una cadira al seu costat durant una visita oficial

La presidenta de la Comissió Europea, Ursula Von der Leyen, en un sofà mentre el president del Consell Europeu, Charles Michel, i el president turc, Recep Tayyip Erdogan, seuen junts en una visita oficial a Ankara el 6 d’abril del 2021.
ACN Brussel·les .- El president de Turquia, Recep Tayyip Erdogan, va relegar la presidenta de la Comissió Europea, Ursula Von der Leyen, a un sofà mentre col·locava el president del Consell Europeu, Charles Michel, en una cadira al seu costat durant una visita oficial a Ankara dimarts. L’alemanya es va mostrar perplexa per la disposició de la trobada, però ni ella ni Michel van demanar un canvi d’aquest protocol en aquell moment. El tracte donat a la presidenta de la CE ha generat polèmica just quan la Unió Europea intenta convèncer Erdogan per tornar al Conveni d’Istanbul contra la violència contra les dones.
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *