Iglesias: “No hi haurà avançament electoral a Espanya” El líder de Podem crida a respondre "amb la Constitució" a les accions de Vox

Pablo Iglesias

ACN Madrid .- El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha assegurat aquest dimecres en una entrevista a Antena 3 que “no hi haurà avançament electoral” a Espanya malgrat la seva sortida i les desavinences amb el PSOE en qüestions com la llei d’habitatge, que s’ha mostrat convençut que s’aprovarà complint l’acord d’investidura. Segons Iglesias, al govern de coalició li queden “com a mínim” els dos anys de mandat. Ha afirmat que la representació de Podem a l’executiu està ja liderada per la vicepresidenta tercera, Yolanda Díaz, i que ell es reserva a partir d’ara un “paper més discret”.

Ha evitat criticar el candidat del PSOE a la Comunitat de Madrid, Ángel Gabilondo, però ha advertit que les esquerres “hem de cooperar”. “La dreta és veure’ns discutir, i hem de fer la feina perquè voti la gent i sumar, i està funcionant”.

Iglesias també ha advertit que cal donar resposta als moviments de Vox, que aquest dimecres organitza un acte a Vallecas, un barri que segons Iglesias els de Santiago Abascal qualificaven de “femer multicultural”. Vox, ha dit, és un partit que “fa apologia del terrorisme d’ultradreta i d’Estat”. “Vam veure una fotografia d’Olona posant davant una estàtua vandalitzada de largo Caballero, l’altre dia hi va haver un atac amb còctels motlotov, i aquí sembla que alguns han normalitzat que es puguin dir barbaritats com deportar una persona espanyola per ser negre”. “Crec que cal respondre amb la constitució espanyola, els valors europeus i els valors democràtics”, ha dit.

Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *