Setmanaris i Revistes, en constant creixement

Setmanaris i Revistes SL està en constant creixement i els seus nous productes editorials estan arribant amb molta força a nous lectors i el consoliden com el primer grup editorial i periodístic del Ponent menorquí.

A més de la nostra capçalera de referència i a la vegada històrica, el Setmanari El Iris, s’hi han afegit el Diari Digital eliris.cat, l’únic a l’illa escrit íntegrament en la nostra llengua i que a més de les notícies de caràcter local i insular, també ens informa de l’actualitat a les Balears, nacional i internacional, que han fet que la pujada registrada des de fa un any, ha consolidat el digital del nostre grup com tot un referent per a la premsa diària digital escrita en català de Menorca.

Per altra banda tenim el digital d’actualitat gastronòmica www.foodiesonmenorca.com que ara també té la seva revista trimestral en paper, amb una notable acollida i que ens convida a fer un recorregut pel món de la restauració, el producte local i els vins a la nostra illa.

Però si una publicació hem de destacar en els darrers mesos ha estat DFerreries, el nostre darrer projecte empresarial per a que la població germana de Ferreries torni a tenir la seva revista local. DFerreries ha tornat la il·lusió de la premsa local als ferreriencs i ferrerienques que han obert les portes de les seves cases i també el seu cor a la nova revista, que ha sobrepassat totes les expectatives creades, i no sols s’ha convertit en la cita mensual amb la premsa local, sinó que ha donat pas també a una revista bessona, una revista de caràcter monogràfic que amb el nom de Pàgines de Ferreries, també fa un recorregut per la població veïna amb temes de caire ecològic, natural i històric.

El Grup Setmanaris i Revistes, idò, està avui format per les capçaleres Setmanari El Iris, D Ferreries, Pàgines de Ferreries, Foodies on Menorca, Pàgines Menorquines, Parenòstic Pagès i Mariner i Ciutadella 5 sentits, a més dels digitals eliris.cat, foodiesonmenorca.com i en aquestes darreres setmanes la nova web de DFerreries, que també donarà el seu bot al mon de la premsa digital.

Tapes Menorca
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *