‘Que parli la majoria’, lema de campanya de Pablo Iglesias per a les eleccions del 4-M a Madrid "No permetem que el barri de Salamanca decideixi un cop més el futur dels madrilenys", ha demanat el candidat de Podem

El candidat d’Unides Podem a Madrid, Pablo Iglesias
ACN Madrid .- ‘Que parli la majoria’ és el lema de campanya de Pablo Iglesias per a les eleccions del 4-M a Madrid. “No permetem que sigui el barri de Salamanca qui decideixi un cop més el futur de tots els madrilenys”, ha demanat aquest dissabte el candidat d’Unides Podem i exvicepresident del govern espanyol. “Madrid no és de dretes. I el 4 de maig tenim l’oportunitat històrica per impedir que la ultradreta masclista, racista, homòfoba i que odia la gent de barris com Vallecas pugui aconseguir el poder a la Comunitat de Madrid”, ha continuat Iglesias en la reunió del Consell Confederal d’Unides Podem. “La minoria que mana a Madrid ja ha parlat molt, i és hora que el 4 de maig parli la majoria”, ha reblat el candidat d’Unides Podem.
Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *