Vuit palistes del CNCiutadella la Copa Espanya Es celebra avui i demà a Dènia

Torna la competició per als nostres piragüistes del Club Nàutic Ciutadella. Aquests dies 10 i 11 d’abril, a les instal·lacions del RCN Dènia, se celebra la segona Copa d’Espanya de Caiac de Mar. I ho farà amb un interessant grup de palistes del CN Ciutadella, liderats per el monitor, Joan Marquès.

S’espera en aquesta Copa l’assistència de 150 palistes vinguts des de diferents punts del nostre país i allà hi seran els CNC: Joan Llabrés i Àlex Pons (juvenils), Arturo Grijalba, Josep Mª. Marquès i Ricard Ruiz (Veterans), Joan Marquès i Jordi Marquès (sub23) i Dani Sánchez Viloria, veterà que competirà però a Sénior a Dènia.

El RCN Dènia informa que ha pres les mesures necessàries per a garantir la seguretat de tots els participants en aquesta prova, delimitant una zona exclusivament reservada per als palistes.

La competició en la que hi participa el CN Ciutadella estarà formada per dues proves, amb un recorregut en un circuit de balises d’anada i tornada, amb un desmarcatge a 400m de la sortida . Si les condicions climàtiques ho permeten, realitzaran un Downwind amb sortida des de la platja de les marines riu, modalitat que es realitza en mar oberta i a favor del vent per a aprofitar les ones i surfear amb la piragua.
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *