Setmanari El Iris del 23 de març de 1946

Degà de la prensa escrita de l'Illa

A l’edició del Setmanari El Iris del 23 de març de 1946 a la portada es publicaven els següents temes: L’edifici del Seminari pertanyia en ple domini a l’Església de Menorca. Josep Font i Arbós era el nou Magistral de la Catedral de Menorca, per bula del Papa. Joan Ilari va ser el guanyador del campionat d’Escacs organitzat per Educació i Descans.

S’estava assajant al Teatre dels Salesians l’obra “Papa Lebonard”, a càrrec de la Companyia Teatral d’Educació i Descans. Hi participaven com actors i actrius: Annita Piedrabuena, Magda Moll, Emília Moll, Isabel Cavaller, José Delfín Serra –que també la dirigia- Josep Allès, Albert Serra i Octavi Franco.

Miquel Mir Truyol, obtenia el títol de pilot de Marina Mercant

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *