Sánchez crida a votar el PSOE el 4-M per evitar “un govern de la plaça de Colom, d’exclusió, ultradreta i corrupció” El president del govern espanyol demana que la vacunació sigui "una prioritat" per a Madrid

Pedro Sánchez i Ángel Gabilondo aplaudint amb mascareta en l’acte del PSOE a Madrid, l’11 d’abril del 2021

ACN Madrid .- El president del govern espanyol i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha fet una crida a votar els socialistes a les eleccions del 4 de maig a Madrid per evitar “un govern de la plaça de Colom”, en referència a la manifestació que van convocar PP, Cs i Vox per exigir eleccions a l’Estat. “Madrid ha de triar el camí, ha d’optar entre una recuperació justa amb un govern seriós del PSOE o entre el govern de Colom, d’exclusió social, ultradreta i corrupció”, ha remarcat. El president del govern espanyol també ha reclamat un executiu dels socialistes a la Comunitat de Madrid perquè es pugui fer de la campanya de vacunació contra la covid-19 “una prioritat”.

Sánchez, que ha tancat el primer acte de campanya a la seu de Ferraz, ha apostat per un govern que gestioni la recuperació després de la pandèmia. Segons ha dit, “el final” està ” a la cantonada”, però després tocarà afrontar la recuperació econòmica i social. Per a fer-ho, creu, cal un executiu amb el PSOE perquè conclogui la vacunació “amb seriositat”, gestioni “amb netedat” els fons europeus i “no deixi ningú enrere”.

El president del govern espanyol també ha carregat contra el PP, a qui ha acusat de “pillatge”, i ha cridat a votar els socialistes per “posar punt i final” als governs dels populars. De fet, ha remarcat que les darreres dècades els executius a Madrid han estat dominats pel PP i ha instat a “acabar amb aquesta herència pesada en termes socials”.

Sánchez també ha aprofitat la intervenció per posar en valor la campanya de vacunació a l’Estat i ha remarcat que ara mateix “gairebé hi ha més persones vacunades que contagiades oficialment”. El president manté que a finals d’agost hi haurà el 70% de població immunitzada.

Per la seva banda, el candidat a la presidència de la comunitat, Ángel Gabilondo, ha carregat contra el govern “fallit” de Isabel Díaz-Ayuso (PP). Durant la seva intervenció, el candidat ha lamentat que la fins ara presidenta de Madrid “fa la culpa de tots els errors a tothom” menys a ella mateixa i ha afegit que “no pot viure sense mencionar a Sánchez”.

El candidat ha fet una crida a tots els madrilenys a “fer un pas endavant” i a donar-los “una oportunitat”. Gabilondo també s’ha compromès a aprovar pressupostos els 100 primers dies de govern, a millorar l’atenció primària i ha posat en valor la campanya de vacunació contra la covid-19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.