Setmanari El Iris, 30 de març de 1946

A l’edició del Setmanari El Iris del 30 de març de 1946 a la portada es publicaven els següents temes: Estrena el dilluns primer d’abril, dia de la victòria, de “Papa Lebonard”, de Jean Arcaid, a càrrec de la Companyia d’Educació i Descans, que dirigia Delfí Serra, al Cercle Artístic. La recaptació anava a benefici del Col·legi Salesià per al nou pati de Santa Clara. Al Saló Cinema Alcazar s’havien de celebrar els dies 3, 4 i 7 d’abril les rondes finals del Campionat local de Ping Pong Interclubs, organitzades per l’Obra Sindical d’Educació i Descans. L’apotecari Josep Cavaller Piris, publicava una nota en record del centenari del naixement a Ciutadella de Mestre Joan Benejam, Fill Il·lustre de Ciutadella. Pedagog, escriptor i mestre de mestres.

Anava augmentant el número de socis del nou Club Nàutic de Ciutadella, que arribaven a la cinquantena, i que serien els socis fundadors. Pel dia 7 d’abril s’anunciava la inauguració del local i també s’anunciaria el primer programa d’activitats i projectes del Club Nàutic de Ciutadella.

Amigos del Arte preparava el “III Saló de Pintors Menorquins” amb la col·laboració de La Caixa de Pensions per a la Vellesa.

Cristóbal Pons, era el brillant vencedor del torneig de classificació de billar celebrat al Cercle Artístic.

El salesià Gustavo Mas, oferia una conferència formativa sobre la família.

 

Tapes Menorca
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *