Setmanari El Iris del 6 d’abril de 1946

A l’edició del Setmanari El Iris del 6 d’abril de 1946 a la portada es publicaven els següents temes: El diumenge 7 d’abril s’havia de celebrar a nivell nacional el Dia del Prelat i a Ciutadella Acció Catòlica havia preparat diferents actes. Ciutadella havia celebrat el primer d’abril, el Dia de la Victòria amb un gran acte militar a la plaça des Born. Gran èxit en l’estrena de “Papà Lebonnard” a càrrec de la Companyia Educació i Descans, dirigida per Delfí Serra, que també la va protagonitzar. L’acompanyaren damunt l’escenari, Josep Al·lès Quintana, Octavi Franco, Berto Serra, Magda Moll, Annita Piedrabuena, Emília Moll i Bel Cavaller. També es van fer representacions a Maó i Es Migjorn Gran. El doctor Alfredo Mallo publicava un article sobre la ració alimentària que era ben bé un article de dietètica i nutrició ben interessant.

L’apotecari Josep Cavaller Piris, publicava la segona part de l’article sobre el blat, el pa i les farines.

Estava prevista pel diumenge 7 d’abril la inauguració del Club Nàutic de Ciutadella.

El CD Ciutadella guanyava 3-0 a l’Alaior i el Minerva s’havia d’enfrontar el diumenge 7 al CD Ferreries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *