Brussel·les amplia fins al desembre l’exempció de l’IVA a les importacions de material mèdic contra la covid-19 La mesura afecta a material sanitari com respiradors o mascaretes

ACN Brussel·les .- La Comissió Europea ha decidit ampliar fins al desembre l’exempció dels drets duaners i l’IVA de les importacions de material mèdic i protector utilitzat contra la covid-19. L’executiu comunitari amplia així una exempció que va impulsar a l’abril del 2020 i que estava previst que durés sis mesos, però que ja s’ha ampliat tres vegades. La mesura afecta material sanitari com respiradors o mascaretes. Es beneficien d’aquesta exempció organitzacions estatals com organismes governamentals, ajuntaments o governs regionals, a més d’organitzacions benèfiques o filantròpiques.
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *