El PSOE Menorca reprèn les activitats programades per commemorar els 100 anys del partit a la nostra illa L’acte central serà el 15 de maig a l’Orfeó Maonès i comptarà amb la projecció d’un documental sobre els 100 anys de socialisme a Menorca

Amb motiu del primer centenari del socialisme organitzat a la nostra Illa, el PSOE Menorca reprèn, un any després de la cancel·lació dels mateixos a causa de la pandèmia mundial, un seguit d’actes que comencen aquest mes d’abril per commemorar els 100 anys de partit i retre homenatge als socialistes que han contribuït al fet que puguem gaudir d’una societat moderna, solidària i pròspera.

Així, el cicle de conferències sobre la fundació del PSOE a Menorca, tindran lloc a l’Ateneu de Maó:

– Dijous 29 d’abril a les 20 h a càrrec d’Aurelio Martín Nájera, Director emèrit de la Fundació Pablo Iglesias, sobre el paper del PSOE en la transformació d’Espanya.

– Dijous 6 de maig a les 20 h a càrrec de Josep M. Quintana, historiador i escriptor, sobre el context sociopolític de Menorca al 1919.

– Dijous 13 de maig a les 20h a càrrec de Josep Portella, historiador i escriptor, sobre els pares fundadors del socialisme a Menorca.

Per altra banda, l’acte central de commemoració del centenari, amb la projecció del documental sobre els 100 anys, se celebrarà el dissabte 15 de maig a l’Orfeó Maonès i comptarà amb la participació de la Presidenta del Govern balear i Secretària General del PSIB, Francina Armengol. Quant a l’exposició “El PSOE a Menorca: 100 anys d’història a través de la premsa”, s’inaugurarà el proper 29 d’abril a la Biblioteca Pública de Maó.

Amb tot, des del PSOE Menorca es destaca la importància de poder celebrar una efemèride tan important com aquesta gràcies a l’empenta de tantes persones desinteressades i a l’arrelament als valors socialistes que han fet que avui dia puguem celebrar els 100 anys del partit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.