Setmanaris i Revistes amb la cultura popular

Aquests divendres i dissabte els llibres tornen a sortir al carrer, després de dos anys sense poder celebrar la festa del llibre per Sant Jordi, el 2019 va ploure i el 2020 es va fer al juliol, enguany sí, enguany llibreters, editorials i autors, tornam a la plaça de la Catedral. Serà festa gran perquè l’Ajuntament ha programat una sèrie d’activitats relacionades amb la literatura que faran el gaudi de petits i grans. Però el protagonista indiscutible serà el llibre, de qualsevol temàtica i format, però el llibre, sempre.

Des de Setmanaris i Revistes apostam, un any més, per la cultura popular que és el nostre patrimoni particular, i enguany presentam dues novetats editorials per aquesta festa del llibre 2021. Per una banda trobareu el nombre 25 de les Pàgines Menorquines titulat Àngel Ruiz i Pablo, l’autor menorquí d’entre segles, de Margarita Florit Salord. On hi trobareu el recorregut de la ruta literària que Florit va muntar per donar a conèixer la figura de l’autor i va ser el seu treball de fi de Máster. Amb text i amb imatges es recrea l’estada a Ciutadella de Ruiz i Pablo i els llocs i personatges relacionats amb aquests anys. L’altra novetat que presentam és Memòria amb futur. Records fotogràfics de Ciutadella (1943-1990) que és un recull de fotografies que ens permet fer una volta per la Ciutadella dels anys 40 fins als 90 de mans del setmanari El Iris. És una memòria fotogràfica de part del segle XX a Ciutadella a través de fets i personatges. Els arrossos a Menorca, diferents maneres de cuinar-los de Bep Al·lès i Refranys i dites populars menorquines de Pilar Pons Marquès, també formen part de les novetats editorial publicades les passades festes de Nadal.

El Grup Setmanaris i Revistes és ja el referent en publicacions d’informació en català a Menorca amb les capçaleres El Iris, Foodies on Menorca, DFerreries i Pàgines DFerreries així com amb el diari digital eliris.cat i el portal foodiesonmenorca.com. Però també destaca per les publicacions relacionades amb la cultura popular com les Pàgines Menorquines, el Parenòstic Pagès i Mariner o els Quaderns de Gastronomia. Publicacions, totes, que trobareu aquests divendres i dissabte a la nostra parada de la Plaça de la Catedral.

Us hi esperam!

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *