Corregudes de cavalls al Cos de Sant Nicolau

Gràcies a la col·laboració de Joan Bagur Truyol, us podem oferir aquest document històric de gran importància que fa referència a les corregudes o carreres de cavalls que es van celebrar a Ciutadella fins a finals dels anys 40 del segle passat a l’avui Passeig de Sant Nicolau, conegut antigament com a Cos de Sant Nicolau.
A més de les fotografies antigues que ha anat arreplegant Joan Bagur, hi ha també una pel·lícula fins ara inèdita filmada, així ens ho indiquen, el mes de setembre de 1936, quan Menorca ja estava en guerra, i es van celebrar aquestes curses, que van ser filmades per Lluís Saura Sintas, i que són un extraordinari document gràfic i, potser l’unic que existeix d’aquestes corregudes que com podem veure tenien una gran acceptació.
Esperem que disfruteu d’aquest document únic.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *