Juan Manuel Saura Mercadal, caixer senyor del bienni 1962-63 ha complert 80 anys

Amb aquesta fotografia de Jaume Fedelich volem felicitar a Juan Manuel Saura Mercadal, que el passat 11 d’abril va complir 80 anys, i ho va fer a Menorca acompanyat de la seva esposa, Mercedes García i va rebre la sorpresa de la visita del seu fill, Borja Saura, caixer senyor de les festes de Sant Joan.

Juan Manuel Saura al 1992 amb el seu pare, Gabriel Saura Mariño, degà dels caixers senyors.

Juan Manuel Saura, va ser caixer senyor al bienni 1962-62, i també va participar a les festes al 1972 i 1973, suplint els matins i per una caiguda al seu germà Fernando, i també fou un dels caixers del bienni 1978-79, on en van sortir de diversos de la Casa Saura, del qual és el degà d’aquest llinatge que és el que més vegades ha presidit les festes de Sant Joan de Ciutadella.

Tapes Menorca
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *