Actes 8 Març

El conseller d’Educació compareix aquest dijous a iniciativa de MxMe Martí March haurà d’explicar perquè el Govern no ha fet les obres acordades amb els menorquinistes als CEIP Mare de Déu de Gràcia i Castell de Santa Àgueda

El conseller d’Educació, Martí March, compareix aquest dijous a les 17h davant la Comissió d’Educació Recerca i Cultura del Parlament, a petició de Més per Menorca, per explicar per quin motiu no s’han fet les obres de millora als CEIP Mare de Deu de Gràcia de Maó i Castell de Santa Àgueda de Ferreries, malgrat que ambdues reformes eren compromisos amb els ecosobiranistes a canvi del suport d’aquests als Pressupostos del Govern per a 2020.

Més per Menorca està fent un seguiment exhaustiu d’aquesta qüestió. La darrera vagada va ser durant el Ple del Parlament del passat 20 d’abril, quan March –a una pregunta oral del diputat Josep Castells– va confirmar que les actuacions que es duran a terme no són les acordades.  Al respecte, Castells va criticar que els tècnics de l’IBISEC havien decidit «no fer el que havia acordat el Parlament» i que ningú del Govern no posava ordre en aquest organisme.

A la compareixença d’aquest dijous, Més per Menorca exigirà l’inici immediat de les obres de reforma compromeses per acord pressupostari per valor de 250.000 euros (CEIP Mare de Déu de Gràcia i CEIP Santa Àgueda de Ferreries). Castells reclamarà que els treballs es facin durant l’estiu del 2021 «de forma indefugible» perquè «formen part d’un acord».

Castells ha afirmat que des de Més per Menorca, «estam al damunt d’aquests temes perquè es compleixin els compromisos i no només perquè s’aprovin».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.