Actes 8 Març

Quatre funcionaris municipals es jubilen

Quatre treballadors de l’Ajuntament de Ciutadella han rebut un senzill reconeixement a Can Saura, per part de la corporació i dels companys, per mor de la seva jubilació durant l’any 2020.

Els dies 26 i 27 d’abril es va fer el comiat, acompanyats dels seus familiars, de Josep Llorens, amb quaranta-quatre anys d’antiguitat com a treballador municipal, i de Miquel Pons, amb trenta-set, vinculats a l’OAC i a Tresoreria respectivament; i també de José Sanz, que ha prestat els serveis durant trenta-dos com a policia, i de Joan Vinent, que ha format part de la Brigada d’Obres durant setze anys.

L’alcaldessa els va expressar agraïment pel servei al poble que durant aquests anys havien desenvolupat, i els va lliurar una litografia del pintor Torrent, personalitzada i amb la inscripció dels anys que han treballat a l’Ajuntament.

Han participat també en aquest acte de reconeixement el portaveu del Grup Municipal PSM-Més per Menorca, José López; la portaveu del Grup Municipal socialista, Noemí Camps; el portaveu del Grup C’s, Jaume Anglada, i la regidora de C’s Isabel León.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.