Arranz es desplaça avui a Menorca per evaluar la situació epidemiològica L'illa ha sumat 63 nous casos en 13 dies

El portaveu del Comitè Autonòmic de Malalties Infeccioses, Javier Arranz, i la directora mèdica de l’Hospital Mateu Orfila, Tamara Contreras, faran avui divendres a les 12, 30 hores al Mateu Orfila, una avaluació de la situació epidemiològica a Menorca.

Cal recordar que la nostra illa és la que presenta una pujada de contagis més elevada en relació a la seva població, pel que no es descarten mesures més restrictives per a frenar aquesta preocupant nova onada de brots que han elevat en 15 dies el número de persones infectades dels 22 casos del dia 15 d’abril als 52 del 22 d’abril i avui dia 28 d’abril a 85 persones infectades. En menys de 15 dies Menorca ha sumat 63 casos nous.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *