David Ponsetí i Borja Torres amb la Selecció Balear al Campionat d’Espanya 2021 de vela ILCA 6

La ciutat d’Águilas, a Múrcia, és des d’aquest dijous la seu del Campionat d’Espanya 2021 de vela ILCA 6, del 28 al 2 de maig, amb la presència d’una Selecció Balear en la què hi destaquen dos regatistes del Club Nàutic Ciutadella: David Ponsetí i Borja Torres.

Aquesta regata, Trofeo Beatriz García, servirà per a seleccionar a l’equip masculí, sub19 i femení per a la modalitat del World Sailing Juvenil i es preveu una participació d’una mica més de 80 regatistes de Comunitats Autònomes com València, Galícia, Catalunya, Cantàbria, Canàries, Múrcia com a amfitriona, Andalucia, i els nostres representants de les Illes Balears, amb els CNC, Ponsetí i Torres.

Dotze proves d’un Campionat d’Espanya en quatre dies de competició que albergarà als millors de l’ILCA 6 d’Espanya i que tant Ponsetí com Torres hi van amb totes les ganes del món, comfiant amb què la meteorologia els permeti protagonitzar un bon Nacional 2021.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.