Josep Marquès, palista del CNC es queda a les portes de la classificatòria de la Copa d’Espanya

El palista del Club Nàutic Ciutadella, Josep Marquès, va tenir un bon paper tot i les condicions amb que arribava en la seva categoria juvenil masculina K-1 sobre una distància de 1.000 metres en la Copa d’Espanya 2021 Sprint de Piragüisme disputada a Trasona. Marquès no va poder aconseguir passar la classificatòria i va quedar fora de competició per només un lloc. El mateix Marquès reconeixia que a Trasona, “no em va sortir el resultat esperat, ja què tenc una lesió del tendó del bíceps. Aquesta Copa d’Espanya no me va deixar bones sensacions però tampoc era el meu objectiu”, diu el palista CNC, que té en el seu cap els 500 metres.

A Josep Marquès ara només li queden quatre setmanes per estar bé per el Selectiu Nacional 2021, on correrà els 500 metres, “què és el meu objectiu principal per intentar classificar-me per anar a les proves internacionals”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.