Pràctiques d’estudiants a l’Ajuntament de Ciutadella: una oportunitat per conèixer com funciona l’administració

L’Ajuntament de Ciutadella aprovà el passat 21 d’abril dos nous convenis de col·laboració per a la realització de pràctiques curriculars no remunerades: amb la Universidad de Extremadura i amb la Fundació per a Persones amb Discapacitat, incrementat el total de convenis amb universitats i centres perquè els estudiants facin pràctiques curriculars no remunerades a l’ajuntament per poder titular-se.

L’alcaldessa Joana Gomila ho entén «com una oportunitat perquè els estudiants coneguin el funcionament intern de l’administració, a més d’afavorir la participació activa en la formació pràctica dels nostres estudiants»

Des del 2016, el Centre Municipal Universitari gestiona aquests convenis de col·laboració amb universitats i centres de formació als quals s’hi poden acollir els estudiants sempre que es pugui garantir, per part de l’ajuntament, que disposaran de tutor, i d’espai i ordinador propi, i que es compleixen les mesures sanitàries actuals.

En total, en aquests cinc anys s’han signat setze convenis de cooperació, als quals s’han acollit vint-i-dos alumnes en pràctiques d’entitats, com la Universitat de les Illes Balears, la UNED, la Universitat Oberta de Catalunya, la Universitat de Girona, la Universitat Pompeu Fabra, l’Escola de Turisme de Balears, l’IES M. Àngels Cardona i el Centre del Mar, entre d’altres. 

Tapes Menorca
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *