Actes 8 Març

Surt a licitació el projecte de millora del CEIP Mare de Déu del Carme de Maó, per més de 188 mil euros Es tracta d’un projecte de reforma que millorarà les infraestructures del centre

La Conselleria d’Educació i Formació Professional acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació del projecte de millora del CEIP Mare de Déu del Carme de Maó, a Menorca . Aquest projecte que contempla la reforma interior del centre, surt a licitació per un total de 188.804 euros i un termini d’execució de 3 mesos.

Aquesta actuació millorarà les infraestructures del centre i beneficiarà als 380 alumnes que té el centre i, als de futur.

Reforma i millora del CEIP Mare de Déu del Carme de Maó

Amb un pressupost de més de 188 mil euros, l’obra surt a licitació amb un termini d’execució de 3 mesos, a executar durant les vacances d’estiu, fora del període lectiu.

El projecte contempla les següents actuacions:

– Adequació dels espais destinats a les dues aules UEECO i del bany adaptat de que disposa el centre.

– Construcció de nous nuclis de banys a les sis aules d’Educació Infantil.

– Construcció d’un nou bany adaptat.

– Reforma íntegra del nucli de bany que quedarà a la planta baixa.

Una vegada publicada totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació de més de 188 mil euros, és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.