Ajornada la decisió de la Comissió de Salut Pública sobre la segona dosi d’AstraZeneca a menors de 60 anys

Un vial d’una vacuna d’AstraZeneca i una xeringa.
ACN Madrid / Barcelona .- La Comissió de Salut Pública ha decidit ajornar almenys un mes la decisió sobre la segona dosi d’AstraZeneca a menors de 60 anys, a l’espera de tenir els resultats de l’assaig clínic que està fent amb 600 persones, a les quals se’ls administra una segona dosi d’una altra vaccí. El secretari de Salut Pública del Govern, Josep Maria Argimon, ha defensat que la d’AstraZeneca és una vacuna segura, i ha considerat que és millor que les persones que hagin rebut ja la primera dosi en rebin també la segona. Ara bé, també ha indicat que ajornar la segona dosi “no ha de ser un motiu de preocupació”. Ha argumentat que el Canadà deixa 16 setmanes entre dosis.
Argimon ha afegit que l’assaig clínic donarà informació sobre si és adequat utilitzar una segona dosi d’una altra vacuna, però no respondrà si és millor utilitzar AstraZeneca.
Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *