Es publica el segon número de la revista de promoció de la gastronomia local, Oliaigua

El Consell Insular, a través del departament d’Economia, ha publicat el segon número de la revista Oliaigua, una eina de promoció que té el producte local com a eix transversal dels diferents continguts que es publiquen i emmarcada en la candidatura de Menorca com a Regió Europea Gastronòmica 2022. Aquesta segona publicació ha estat finançada pel Consell Insular.

Alguns dels continguts originals multimèdia d’aquesta segona publicació, parlen de l’embotit més antic de Menorca, la carn-i-xulla, les particularitats de la vaca vermella de Menorca o algunes curiositats sobre els guixons, a més d’experiències en primera persona a diversos indrets de l’illa.

Per accedir a tot aquest material, es pot descarregar de forma gratuïta l’aplicació de la revista des de qualsevol dispositiu mòbil o tablet a través dels webs www.madeinmenorca.org i www.cime.es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.