La presidenta Armengol i la consellera Gómez es reuneixen amb la gerència del Servei de Salut per avaluar l’evolució de la COVID-19

La presidenta del Govern, Francina Armengol; la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, i el director general de l’IBSALUT, Juli Fuster, s’han reunit aquest divendres per videoconferència amb les gerències dels diferents hospitals de les Balears, del SAMU 061 i d’Atenció Primària de Mallorca per avaluar l’evolució de la COVID-19 a les Illes Balears i a les instal·lacions del Servei de Salut.

Durant la trobada, la presidenta i la consellera també han tractat amb els diferents responsables del Servei de Salut de la situació en què es troben els centres hospitalaris i de quines són les seves necessitats i demandes per millorar tant l’atenció als usuaris com la feina dels professionals que hi treballen.

A més de la presidenta, la consellera i el director general, han participat en la videoconferència Josep M. Pomar, gerent de Son Espases; Francesc Marí, gerent de Son Llàtzer; Catalina Vadell, gerent de l’Hospital de Manacor; Soledad Gallardo, gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca; Roman Julià, gerent del Mateu Orfila; Carmen Santos, gerent de Can Misses; Miquel Caldentey, gerent d’Atenció Primària de Mallorca, i Antonio Bellver, gerent del SAMU 061.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *