L’Oficina de l’Energia Menorca 2030 atendrà a Es Mercadal

A partir del proper dimarts dia 4, l’Oficina de l’Energia atendrà a Es Mercadal els dimarts, al despatx cedit per l’Ajuntament al local de l’Escola d’Adults, sempre amb cita prèvia.

Es tracta d’un servei d’atenció a la ciutadania i les empreses, gratuït i obert a tothom, que ofereix serveis d’informació i assessorament en diferents àmbits relacionats amb l’energia, com són l’autoconsum, la mobilitat elèctrica, l’eficiència energètica en edificis i instal·lacions, i la facturació d’electricitat. A més, l’Oficina proporciona orientació sobre les possibles línies de subvenció existents i com tramitar-les.

L’Oficina de l’Energia pretén ser un agent facilitador que integri els principals actors i promogui la participació i la formació entre la ciutadania per impulsar la transició energètica cap a un model sostenible, aconseguint crear una comunitat energètica en la qual s’impliqui l’economia local, aportant coneixement, llocs de feina i mecanismes de participació social.

Cal recordar que l’objectiu darrer de l’Estratègia Menorca 2030 és situar Menorca al capdavant en l’estalvi energètic, l’eficiència energètica, l’ús d’energies netes i servir com a referent per a altres zones de la Unió Europea. Els objectius específics que s’han definit per l’any 2030 són la cobertura del 85% de la demanda elèctrica a partir de fonts d’origen renovable, la reducció del 50% del consum de combustibles fòssils en el transport terrestre, la reducció del 30% del consum de combustibles fòssils per a usos tèrmics en el sector industrial i residencial i la reducció del 10% del consum de gasoil B en el sector primari.

Per contactar amb l’Oficina i demanar cita prèvia o realitzar alguna consulta, pot fer-se a través del telèfon 620120417 o del formulari web que trobareu en aquest enllaç:
http://www.menorcabiosfera.org/Solicituds/FormSol.aspx?Tipo=OFI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.