Bon inici de David Ponsetí al Campionat d’Espanya 2021 Ilca 6–Trofeu Beatriz García de Múrcia

El Campionat d’Espanya 2021 Ilca 6–Trofeu Beatriz García de Múrcia obre aquest dissabte les fases finals amb molt bones sensacions per David Ponsetí (CN Ciutadella) després de tancar la segona jornada amb només dues proves completades, açò sí, tancant la ronda classificatòria per donar pas a les sèries finals que es disputaran en aquestes dues pròximes jornades. Aquest poc vent obligava a un ajornament en terra, per la qual cosa ‘Delta’ s’hissava aquest divendres damunt les 14.00 hores.

Amb cinc proves completades i un descart aplicat, la general provisional sofria variacions importants. Jornada complicada per als regatistes, sobretot en la primera prova amb tot just 5 nusos d’intensitat i bastant inestable, obligant a estar molt fi en la sortida i en les decisions tàctiques.

Aquests resultats i després d’aplicar-se el descart han permès ocupar la primera plaça de la general provisional empatats a 7 punts a Javier Seguí (RCN Pollença), en el grup groc, i Carlos Martínez (RCR Santiago de la Ribera), blava.

David Ponsetí (CN Ciutadella), per part seva, no ha tingut el dia aquest divendres, encara que s’ha mostrat regular no ha pogut superar la 6a i la 12a plaça, per la qual cosa perd aquesta condició de líder en col·locar-se amb 10 punts. Açò sí, ara arriba l’hora de la veritat i el regatista CNC té totes les opcions del món d’acabar primer general, manant ara encara en U17.

I el seu company CNC, Borja Torres, baixava també un poc i ocupa un meritori lloc 36 de la general, amb encara tot per decidir a Múrcia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *