L’Ajuntament i el Consell visiten les instal·lacions de l’Escorxador Municipal de Ciutadella La visita es va produir amb l’objectiu de conèixer les instal·lacions i el funcionament de l’Escorxador Municipal, i les inversions que s’hi han previst. 

Responsables de l’Ajuntament de Ciutadella i del Consell Insular de Menorca han visitat  l’Escorxador de Ciutadella amb l’objectiu de conèixer les instal·lacions i el funcionament de l’Escorxador, i les inversions previstes per a la millora d’aquesta instal·lació que permetin garantir el bon funcionament del servei perquè es pugui dur a terme en un futur amb condicions òptimes. 

Per part de l’Ajuntament hi han participat l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila; la regidora responsable de l’Escorxador, Sandra Moll, i el responsable municipal de l’Escorxador. Pel que fa al Consell Insular de Menorca, hi han participat el conseller d’Economia i Territori, Josep Pastrana, i la directora insular d’Economia, Pilar Pons. Tots han acordat seguir col·laborant per a millorar el servei a l’illa i cercar noves sinergies que puguin anar en benefici de tothom. 

L’Ajuntament de Ciutadella va donar a conèixer, també, que el passat 17 d’abril va entrar en vigor el nou contracte de servei de matances adjudicat a Serveis d’Escorxador Societat Cooperativa per un termini de dos anys.  

L’alcaldessa Joana Gomila i la regidora Sandra Moll han remarcat: «La importància d’un bon funcionament del servei de l’Escorxador i de les millores en les instal·lacions per l’impuls del sector primari i l’aposta ferma de l’Ajuntament pel producte de km 0, per la carn de Menorca». 

 

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *